Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Насирова Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Насирова Г. Н. 
Внеклассная работа по физическому воспитанию как способ повышения общего уровня здоровья и спортивного мастерства старшеклассников [Електронний ресурс] / Г. Н. Насирова // Збірник наукових праць [Херсонського державного університету]. Педагогічні науки. - 2016. - Вип. 70(1). - С. 106-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znppn_2016_70(1)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.749 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пашук К. В. 
Розвиток лактобактерій у сирних продуктах з рослинними компонентами [Електронний ресурс] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_3_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.358 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Боднарчук О. В. 
Методичні підходи до визначення вмісту сорбінової та бензойної кислот у молочних продуктах [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, П. І. Петров, Г. Ф. Насирова, О. М. Стасевська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.873 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Боднарчук О. В. 
Аналіз використання заквашувальних культур, здатних до синтезу екзополісахаридів, при ферментації молока [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, О. Б. Якубенко, П. І. Петров, Г. Ф. Насирова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 23-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 223.74 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського